Ik houd een spreekbeurt! 

spreekbeurt Fenne (1).jpg

Fenne heeft een spreekbeurt gehouden over kindermishandeling. De kinderen uit haar klas vonden het een leerzame spreekbeurt. Eigenlijk kan je als beste een “goed” krijgen, maar zij heeft een “super goed” gekregen. 

 

20171128 foto Leroy (bewerkte versie).jpg

Leroy heeft een 9!!!!! Trots op hem....een 8.5 waarbij dat interview met jouw wel heel speciaal was dus een 9 ! En hierbij de foto's die juf heeft gemaakt....het is nu een drukke tijd voor de kinderen en ik ga Leroy in het nieuw jaar vragen wat hij graag voor NO KIDDING wil gaan doen!!! Bedankt voor alle materialen en het interview! !!!!!

Moeder van Leroy, 10 jaar

"Ik zou nog laten weten hoe mijn spreekbeurt was gegaan. Het ging heel goed en ik heb een 8,5 gekregen. Ik vond het wel spannend. De kinderen waren heel goed aan het luisteren".
Bedankt voor alle spullen en het interview.

Jasper, 10 jaar

 "Ik heb mijn spreekbeurt gehouden over kindermishandeling en ik heb een 10:) gehaald! De juffrouw vond het heel gedurfd en super dat ik dit onderwerp gekozen heb. En de kinderen hebben heel geïnteresseerd geluisterd en ik kreeg hele positieve feedback."

Noah, 11 jaar

"Ik had een mooie powerpoint en de posters die ik gekregen heb van jullie opgehangen en ze mogen blijven hangen in de klas en 2 in de gang van de school.Aan het eind heb ik iedere klasgenoot een kleine en een grote sticker gegeven en die hebben ze op hun agenda geplakt."

Jamal, 11 jaar

"Vandaag heb ik mijn spreekbeurt gedaan over kindermishandeling. Ik heb een 9 gekregen!!!!!!! Het is heel goed gegaan, ik ben begonnen met het filmpje van Heidi, daarna heb ik veel informatie verteld en de stickers uit gedeeld. De posters hangen nu in de klas.

Bedankt voor alle informatie en materialen."

Groetjes Dieke, 10 jaar


Wil jij net als Noah en de anderen ook je spreekbeurt houden over kindermishandeling en wil je hier materiaal voor? Vul onderstaand formulier en je krijgt het informatiepakket opgestuurd!

Voor vragen kun je altijd bellen met NO KIDDING, Stop kindermishandeling! 0342-492808

     

 


 

Captcha Code

Click the image to see another captcha.
 

Credits

Copyright © 2018 No Kidding • Built with Concrete5 CMS • Theme by Kevin Tai Sign In