Stages

Studenten sluiten makkelijk aan bij de innovatieve visie en aanpak van NO KIDDING!
Er is veel ruimte voor eigen creatieve inbreng en de studierichtingen zijn zeer divers. Van pedagogiek tot filmacademie.
Studenten komen 1 of meerdere dagen per week naar het landelijk projectbureau in Barneveld. Binnen de stageopdracht wordt gezocht naar een actueel NO KIDDING project. De inhoudelijke begeleiding is intensief.

Projecten

In overleg met NO KIDDING kunnen groepen studenten zelfstandig een project doen nadat zij binnen hun opleiding een NO KIDDING workshop hebben gevolgd.
Het project zal inhoudelijk begeleid worden door NO KIDDING en worden afgesloten met een rapportage en een klein benefiet event. De financiële opbrengst is ter ondersteuning van het werk van NO KIDDING.

Afstuderen

Afstuderen bij NO KIDDING doet ook wat met jou als persoon. Dat is wat onze studenten ons teruggeven bij de afsluitende presentatie.
Onderzoek in opdracht van NO KIDDING is een pittige ontdekkingstocht. Per jaar is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, gezien de intensiteit van de begeleiding.

Ook studenten die een speciale dag willen organiseren kunnen een beroep doen op NO KIDDING. Dit gebeurt altijd op basis van co-creatie en met bijvoorbeeld een inzamelingsactie ter ondersteuning van NO KIDDING. Hierin is ook ruimte voor eigen initiatief van de student.

Credits

Copyright © 2018 No Kidding • Built with Concrete5 CMS • Theme by Kevin Tai Sign In