Presentaties & workshops

Kenmerkend en uniek voor al onze voorlichting & scholing is onze samenwerking met ervaringsdeskundigen; volwassenen die zelf als kind zijn mishandeld. Zij vertegenwoordigen de stem van het kind en laten ons zien wat wel en wat niet werkt. Door hun ervaringen met ons te delen maken zij de pijn, angst en geïsoleerdheid van het mishandelde kind voelbaar. Een noodzakelijke eerste stap. 

Kosten en investering

Onze workshops en presentaties bestaan uit drie onderdelen:

1. WETEN -  De feiten, impact en gevolgen;
2. VOELEN -  We geven een kijkje achter de voordeur via de ervaringsdeskundige;
3. HANDELEN -  'Kleine stappen, grote winst' , je kan altijd iets betekenen voor een kind.

Twee uur durende interactieve workshop door een NO KIDDING koppel vraagt een investering van € 295,00 voor onderwijsinstellingen en € 545,00 voor overige organisaties. Alle investeringen zijn excl. reiskosten en gelden voor een groep van max. 30 deelnemers.

Voor een plenaire presentatie van 30 - 45 minuten geldt een investering van € 150,00 excl. reiskosten.

In bijzondere gevallen kan over een aangepaste budgettering worden gesproken als belangen dat vragen, want bij NO KIDDING staan inhoud en passie voorop. Wel is het zo dat elke vergoeding een bijdrage is om onze ambities en doelstellingen te realiseren

Deelnemers ontvangen een hand-out na afloop. Daarnaast hanteert NO KIDDING na afloop een evaluatieformulier die, na uitwerking, toegestuurd wordt aan opdrachtgever. 

Sommige groepen willen na een workshop nog een vervolgstap om cases uit de eigen praktijk te behandelen en de NO KIDDING methode eigen te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wijkteams. De duur van deze vervolg workshop is 75 min. De investering is € 295,00 excl. reiskosten.

Ook komt het regelmatig voor dat deelnemers na afloop een stap verder willen. Dat kan door deelname aan de NO KIDDING interne opleiding tot ambassadeur / presentator / ervaringsdeskundige. Deelname is kosteloos, door financiële ondersteuning van enkele fondsen. Zie interne opleiding.

Media

Voorlichting en scholing geven we via presentaties, workshops, gastcollege's, de website, een maandelijkse nieuwsbrief, TV spot(s), facebook, twitter, persberichten en landelijke/regionale media. 

 

Geef een reactie of voor meer informatie: info@nokidding.nl

Credits

Copyright © 2018 No Kidding • Built with Concrete5 CMS • Theme by Kevin Tai Sign In